Agenda
20-2  Bestuursvergadering
6-3  Bestuursvergadering
8-3  MC1 team diner
17-3  Bitjes happen
20-3  Bestuursvergadering
21-3  Start uitreiking Hoogvlietplaatjes
22-3  MC1 team diner
Hele agenda
Sponsor nieuws
RHC | Vacatures 

Onze hockeyclub waar wij zelf, of onze kinderen, onze wedstrijden spelen, trainen en ontspannen, wordt draaiende gehouden door vrijwilligers. Natuurlijk zijn er een paar verplichtingen, denk aan de bar- en rijdiensten. Voor kinderen vanaf de B-lijn komt daar het fluiten van wedstrijden bij. Maar veel werk gebeurt achter de schermen door onze vrijwilligers: de trainers en coaches, de mensen in commissies en het bestuur zijn hier voorbeelden van. Vrijwilliger zijn bij onze club is een leuke en gezellige bezigheid.


Kijk hieronder eens of er een taak bij zit die je ziet zitten en neem contact op. Wil je je liever niet voor een langere tijd vastleggen en je meer van de ‘projectjes’? Laat even weten bij Tom van Essenberg of Ilse Smit of mail naar [email protected], want we kunnen echt alle hulp gebruiken!Vrijwilligers in de vrijwilligerscie
Om te beginnen zoeken we iemand die wil helpen meer vrijwilligers te zoeken, enthousiasmeren en begeleiden. Kennis van HR is gewenst, maar zéker niet verplicht.
Het zou fijn zijn als er aan het begin van het komende seizoen een campagne opgestart wordt om extra leden en ouders van jeugdleden te vinden. Dat kan door leuke beelduitingen op site/app en in het clubhuis, maar bijvoorbeeld ook door een "banenmarkt" oid.
Jouw hulp is echt hard nodig, want we kunnen het niet meer alleen (de basis in de vorm van een heuse vraag-/aanboddatabase is er al).

Belasting: 1 u/wk, misschien bij opstarten iets meer.
Graag, heel graag komen we met je in contact. Mail daarvoor even met Tom van Essenberg of Ilse Smit of spreek hen of een van de andere bestuursleden aan als je ze op de club tegenkomt. Zij helpen je dan verder (nadat ze je eerst geknuffeld hebben.Hulp bij evenementencommissie
Vanaf komend seizoen willen we een ander opzet van de evenementencie, waarbij de evenementen niet per sé door de eefcie georganiseerd worden, maar door de leden en ouders van onze jeugdleden. De eefcie heeft hier dan een leidende taak in. Denk bijvoorbeeld aan de manier zoals het kerstgala of de TD’s nu elke keer door een ander team georganiseerd worden.
Ook de JJ-cie heeft deze manier van evenementen afgelopen seizoen met succes ontdekt: zowel het Sint- als het lentefeest werden, met aansturing van de JJ-cie, door ouders georganiseerd.

Belasting : 3 of 4 uur - een paar keer per seizoen. Dus: weinig vergaderen, maar lekker doen.
Informatie via [email protected] om te horen hoe leuk het echt is.Organisatietalent
Voor een project dat voornamelijk gaat plaatsvinden in september/oktober zijn we op zoek naar twee mensen die goed kunnen organiseren en overzicht houden. Later in het jaar volgt dan nog een ander moment waar je hulp nodig is.

Belasting: september/oktober 2017 - afwisselend wat uurtjes
Benieuwd wat dit inhoudt? Neem dan svp contact op de met Han de Koning van de sponsorcie ([email protected]) of Ilse Smit van het bestuur ([email protected]).Fotograaf / fotograven
Je vindt fotograferen leuk, hebt een mooi toestel en een grote lens (of niet). En je houdt van hockey en RHC. Dat wil je dus vastleggen voor de eeuwigheid. Schiet af en toe wat leuke foto’s en stuur ze op naar de redactie. Of ga een dag los op een toernooi.

Belasting : weinig - een paar keer per seizoen.
Heb je zin om af en toe wat te schieten, dan horen we graag van je! Mailen kun je naar [email protected].Lijncoördinator Trimhockey
Er gebeurt van alles bij de trimmers van RHC: er wordt op de maan- en woensdagavonden actief getraind en een heuse competitie gespeeld. Om één en ander soepel te laten verlopen kan de Seniorencommissie wel een lijncoördinator gebruiken. In overleg met de voorzitter van de Seniorencie zorg je dat de ongeveer tachtig trimmers van Rijswijk elke week tevreden hun balletje kunnen slaan en drankje kunnen drinken.

Belasting : ong 1 u/wk - aan begin/eind van het seizoen iets meer
Om je aan te melden kun je Remco van Oyen even aanspreken of mailen.Verzorger van de RHC Wall of Fame

Onze wall of Fame is hopeloos verouderd. We zijn daarom hard op zoek naar iemand die de teamfoto's wil afdrukken, in de lijstjes wil doen en kan ophangen. Niet veel werk, maar we hebben er wel veel lol van!

Belasting: kost weinig tijd (aan het begin van het seizoen wellicht wat meer dan door het seizoen heen)
Mail naar [email protected] als we op je mogen rekenen.Hulp in de Barcommissie

Natuurlijk draait het bij RHC om hockey, maar zonder de barcie geen drankjes of hapjes bij ons op de club. Wil jij daarbij helpen? Er zijn verschillende taken waar we hulp kunnen gebruiken: inkoop, indeling barondersteuners, voorraadbeheer en zo maar wat handjes en inzet.

Belasting: 1 à 2 uur p/wk
We zijn niet zo van het vergaderen, maar van het aanpakken. Jij ook en zin om mee te doen? Mail even naar [email protected]of spreek één van ons aan.Barondersteuners
De barcie is altijd op zoek naar enkele enthousiaste ouders, die een aantal keer per jaar tijdens de weekenden barondersteuner willen zijn. Als barondersteuner weet je net even iets meer dan de ouders die bardienst hebben; je staat ze bij en zorgt dat de bardienst goed verloopt. Meestal is dat als je eigen kind thuis speelt of traint bij de Benjamins of Kabouters (zondagochtenden).

Belasting: een aantal keer per seizoen - 2 uur per dienst

Mail even naar [email protected] of spreek één van ons aan.