Agenda
26-7  Zomeravondhockey
2-8  Zomeravondhockey
9-8  Zomeravondhockey
13-8  Start trainingen lijnteams
16-8  Zomeravondhockey
21-8  Bestuursvergadering
23-8  Laatste Zomeravondhockey
Hele agenda
Sponsor nieuws
RHC | Vacatures 

Onze hockeyclub waar wij zelf, of onze kinderen, onze wedstrijden spelen, trainen en ontspannen, wordt draaiende gehouden door vrijwilligers. Natuurlijk zijn er een paar verplichtingen, denk aan de bar- en rijdiensten. Voor kinderen vanaf de B-lijn komt daar het fluiten van wedstrijden bij. Maar veel werk gebeurt achter de schermen door onze vrijwilligers: de trainers en coaches, de mensen in commissies en het bestuur zijn hier voorbeelden van. Vrijwilliger zijn bij onze club is een leuke en gezellige bezigheid.


Kijk hieronder eens of er een taak bij zit die je ziet zitten en neem contact op. Wil je je liever niet voor een langere tijd vastleggen en je meer van de ‘projectjes’? Laat even weten bij Tom van Essenberg of Ilse Smit of mail naar [email protected], want we kunnen echt alle hulp gebruiken!
Hulp bij de Jongste Jeugd Slotdag en het Benjaminstoernooi

Voor de organisatie van het voormalige Feest en Beest toernooi op 16 juni a.s. zoeken we een paar enthousiaste ouders die dit willen helpen organiseren. Simone, die het vorig jaar heeft helpen organiseren, staat er nu alleen voor.

Het gaat onder andere om het wedstrijdschema en barschema maken, lunch en wat leuke dingen voor de kinderen regelen (springkussen, schmink, etc) en een budget maken. Er is een draaiboek van vorig jaar.

Belasting : 1 of 2 uur/wk (de week voor het toernooi wellicht wat meer)
Aanmelden kan via [email protected].De Toernooi-cie zoekt jou!
Dé trots van RHC zijn de jeugdtoernooien voor C/D-jeugd die eind juni gehouden worden. In de regio (en ver daarbuiten) staan deze bekend als gezellig, goed verzorgd en groots en grappig. Een geoliede machine, maar dat wil niet zeggen dat hulp niet welkom is. Dus: wil je helpen op de toernooidagen zelf of al in de voorbereiding? Neem dan even contact op.

Belasting : 1 à 2 uur/wk - net voor de toernooien iets meer
Informatie bij Krista Vink of Ilse Smit.Hulp bij evenementencommissie

Dit seizoen hebben we een ander opzet van de evenementencie, waarbij de evenementen niet per sé door de eefcie georganiseerd worden, maar door de leden en ouders van onze jeugdleden. De eefcie heeft hier dan een leidende taak in. Denk bijvoorbeeld aan de manier zoals het kerstgala of de TD’s nu elke keer door een ander team georganiseerd worden.
Ook de JJ-cie heeft deze manier van evenementen afgelopen seizoen met succes ontdekt: zowel het Sint- als het lentefeest werden, met aansturing van de JJ-cie, door ouders georganiseerd.

Belasting : 3 of 4 uur - een paar keer per seizoen. Dus: weinig vergaderen, maar lekker doen.
Informatie via [email protected] om te horen hoe leuk het echt is.Fotograaf / fotograven
Je vindt fotograferen leuk, hebt een mooi toestel en een grote lens (of niet). En je houdt van hockey en RHC. Dat wil je dus vastleggen voor de eeuwigheid. Schiet af en toe wat leuke foto’s en stuur ze op naar de redactie. Of ga een dag los op een toernooi.

Belasting : weinig - een paar keer per seizoen.
Heb je zin om af en toe wat te schieten, dan horen we graag van je! Mailen kun je naar [email protected].Lijncoördinator Trimhockey
Er gebeurt van alles bij de trimmers van RHC: er wordt op de maan- en woensdagavonden actief getraind en een heuse competitie gespeeld. Om één en ander soepel te laten verlopen kan de Seniorencommissie wel een lijncoördinator gebruiken. In overleg met de voorzitter van de Seniorencie zorg je dat de ongeveer tachtig trimmers van Rijswijk elke week tevreden hun balletje kunnen slaan en drankje kunnen drinken.

Belasting : ong 1 u/wk - aan begin/eind van het seizoen iets meer
Om je aan te melden kun je Remco van Oyen even aanspreken of mailen.Verzorger van de RHC Wall of Fame

Onze wall of Fame is hopeloos verouderd. Met de recent genomen teamfoto's kunnen we de wand weer helemaal vernieuwen. We zijn daarom hard op zoek naar iemand die de teamfoto's wil afdrukken, in de lijstjes wil doen en kan ophangen. Niet veel werk, maar we hebben er wel veel lol van!

Belasting: even aanpakken (maar dan hebben we er met z'n allen veel plezier van)
Mail naar [email protected] als we op je mogen rekenen.Hulp in de Barcommissie

Natuurlijk draait het bij RHC om hockey, maar zonder de barcie geen drankjes of hapjes bij ons op de club. Wil jij daarbij helpen? Er zijn verschillende taken waar we hulp kunnen gebruiken: inkoop, indeling barondersteuners, voorraadbeheer en zo maar wat handjes en inzet.

Belasting: 1 à 2 uur p/wk
We zijn niet zo van het vergaderen, maar van het aanpakken. Jij ook en zin om mee te doen? Mail even naar [email protected] of spreek één van ons aan.Barondersteuners
De barcie is altijd op zoek naar enkele enthousiaste ouders, die een aantal keer per jaar tijdens de weekenden barondersteuner willen zijn. Als barondersteuner weet je net even iets meer dan de ouders die bardienst hebben; je staat ze bij en zorgt dat de bardienst goed verloopt. Meestal is dat als je eigen kind thuis speelt of traint bij de Benjamins of Kabouters (zondagochtenden).

Belasting: een aantal keer per seizoen - 2 uur per dienst

Mail even naar [email protected] of spreek één van ons aan.