OUD-RHC | Vacatures

Onze hockeyclub waar wij zelf, of onze kinderen, onze wedstrijden spelen, trainen en ontspannen, wordt draaiende gehouden door vrijwilligers. Natuurlijk zijn er een paar verplichtingen, denk aan de bar- en rijdiensten. Voor kinderen vanaf de B-lijn komt daar het fluiten van wedstrijden bij. Maar veel werk gebeurt achter de schermen door onze vrijwilligers: de trainers en coaches, de mensen in commissies en het bestuur zijn hier voorbeelden van. Vrijwilliger zijn bij onze club is een leuke en gezellige bezigheid.

 

Kijk hieronder eens of er een taak bij zit die je ziet zitten en neem contact op. Wil je je liever niet voor een langere tijd vastleggen en je meer van de ‘projectjes’? Laat even weten bij Tom van Essenberg of mail naar [email protected], want we kunnen echt alle hulp gebruiken!

 

Naar wie zijn we ook zoek? Naar jou!! Je hoeft hiervoor echt niet al heel veel ervaring te hebben of al jaren op de club rondlopen. We kunnen de hulp van iedereen gebruiken!


Barcommissie

Hulp in de Barcommissie
Natuurlijk draait het bij RHC om hockey, maar zonder de barcie geen drankjes of hapjes bij ons op de club. Wil jij daarbij helpen? Er zijn verschillende taken waar we hulp kunnen gebruiken: inkoop, indeling barondersteuners, voorraadbeheer en zo maar wat handjes en inzet.

We zijn niet zo van het vergaderen, maar van het aanpakken. Jij ook en zin om mee te doen? Mail even naar [email protected] of spreek één van ons aan.

 

Barondersteuners
De barcie is altijd op zoek naar enkele enthousiaste ouders, die een aantal keer per jaar tijdens de weekenden barondersteuner willen zijn. Als barondersteuner weet je net even iets meer dan de ouders die bardienst hebben; je staat ze bij en zorgt dat de bardienst goed verloopt. Meestal is dat als je eigen kind thuis speelt of traint bij de Benjamins of Kabouters (zondagochtenden).


Belasting: een aantal keer per seizoen - 2 uur per dienst
Als je wilt kijken of je dit leuk vindt, kun je natuurlijk ook een keertje meedraaien.  

 

Inruimen Sligro/Bavaria leveringen

Wil jij helpen om regelmatig de leveringen van Bavaria (op donderdagen) en via Sligro (op de vrijdagen) op- en in te ruimen? Superfijn als dit tijdig gebeurt zodat de boel steeds op orde is. Zou jij dit op de donderdag en/of de vrijdag willen doen?

Belasting: 1 p/wk


Communicatiecommissie

Coördinator Communicatiecommissie

Voor de Communicatiecommissie zijn we op zoek naar een coördinator. De Communicatiecie helpt de vereniging bij de communicatie voor en door de leden, het bestuur en de commissies. Daarnaast regelt de communicatiecie de externe communicatie en andere PR-gerelateerde zaken van de vereniging in opdracht van het bestuur.
Samen met de commissie bepaal je de communicatiekalender en zorg je voor juiste en tijdige communicatie via o.a. de website, RHC app en onze social media.

Belasting: 1 à 2 uur p/wk
Meer informatie via [email protected]

 

Evenementen

Organiseren van JJ-evenementen

Ook de JJ-cie heeft bovengenoemde manier van evenementen afgelopen seizoen met succes ontdekt: zowel het Sint- als het CDE-nieuwjaarsdiner en het lentefeest werden, door ouders georganiseerd. Hierbij kun je de ouders van de deelnemende kinderen uiteraard vragen om op het evenement zelf te helpen.

Belasting: weinig - een paar keer per seizoen, net voor het evenement wat meer natuurlijk.
Informatie via [email protected] om te horen hoe leuk het echt is.


Sponsorcommissie

Leden van de sponsorcommissie

De sponsorcommissie is druk bezig met het realiseren van de broodnodige sponsorinkomsten voor onze club en is op zoek naar meerdere enthousiaste (ouders van) leden die kunnen helpen met:

- de administratie van de sponsorcommissie;

- het zoeken naar nieuwe sponsoren;

- het onderhouden van de huidige sponsoren;

- het organiseren van sponsoractiviteiten.

De Sponsorcie treedt op als vertegenwoordiger van het bestuur en werkt volgens vastgestelde procedures en huisstijl. Er zijn mogelijkheden als Hoofdsponsor, Teamsponsor, Kleding-, Project- of Bordsponsor. Natuurlijk is het ook mogelijk om te sponsoren via de website. Verder beheert de sponsorcommissie ook de contacten met De Vrienden van Rijswijk.


Belasting: 3 of 4 uur per maand - een paar keer per seizoen. Dus: maandelijks vergaderen en een aantal acties uitvoeren.
Mocht je interesse hebben spreek dan een lid van de sponsorcommissie aan of mail naar [email protected].


Toernooien

Hulp bij de Jongste Jeugd Slotdag en het Benjaminstoernooi

Voor de organisatie van het voormalige Feest en Beest toernooi in juni. zoeken we altijd enthousiaste ouders die dit willen helpen organiseren. De toernooicie dit dit afgelopen keer heel succesvol heeft georganiseerd, kan altijd hulp gebruiken.

Belasting: 1 of 2 uur/wk (de week voor het toernooi wellicht wat meer)
Aanmelden kan via [email protected] of spreek Simone Katier even aan.

 

De Toernooi-cie zoekt jou!
Dé trots van RHC zijn de jeugdtoernooien voor C/D-jeugd die eind juni/begin juli gehouden worden. In de regio (en ver daarbuiten) staan deze bekend als gezellig, goed verzorgd en groots en grappig. Een geoliede machine, maar dat wil niet zeggen dat hulp niet welkom is. Dus: wil je helpen op de toernooidagen zelf of al in de voorbereiding? Neem dan even contact op.

Belasting: 1 à 2 uur/wk - net voor de toernooien iets meer
Informatie [email protected] neem even contact op met Krista Vink.


Overig

EHBO-commissie

De EHBO-commissie houdt zich bezig met de fysieke gezondheid van leden en gasten. Coaches en trainers krijgen informatie over het omgaan met medische incidenten en het voorkomen van blessures. Hierdoor kunnen zij snel en adequaat reageren. De EHBO-commissie controleert verder de EHBO-artikelen voor kleine verwondingen en blessures, die bij de bar wordt beheerd en de AED in ons clubhuis.

Ook treed je op als contactpersoon medische zaken richting KNHB.
Heb je een medische achtergrond of vind je het leuk om betrokken te zijn bij de gezondheid van onze leden?Meld je dan aan voor de EHBO-commissie. Heb je een medische achtergrond of vind je het leuk om betrokken te zijn bij de gezondheid van onze leden?Meld je dan aan voor de EHBO-commissie.


Belasting: niet meer dan 1 uur p/wk?, veel meer zal het niet zijn
Voor meer informatie kun je mailen kun je naar [email protected]

 

Hou deze pagina in de gaten voor meer leuke taken waar we vrijwilligers voor nodig hebben!