Agenda
27-4  Koningsdag: club gesloten
1-5  Bestuursvergadering
9-5  Dames 4 team diner
10-5  Hemelvaartsdag: club gesloten
12-5  Reservering CD feest
13-5  TD
15-5  Bestuursvergadering
Hele agenda
Sponsor nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 5 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 5 mei 2018
Alle uitwedstrijden van vandaag zijn afgelast
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis Meisjes E7 HV Westland ME9
- Thuis Jongens F5 L.S.C. ALECTO JF3
RHC | Wij RHC 

Het RHC bestuur zet in op 4 thema’s: ‘Hockey Niveau & Hockey Plezier’, ‘Vrijwilligers & Vereniging’, ‘Sportiviteit & Respect’ en ‘Professioneel & Bedrijfsvoering’. Investeren op deze thema’s is belangrijk om de club in de juiste richting te blijven bewegen.

Samen met een groep vertegenwoordigers van de club en de KNHB hebben we eerder een strategiesessie gehad. Die heeft helaas te weinig opgeleverd. We hebben dat eerst laten bezinken en daarna de ontwikkeling van een toekomstvisie weer opgepakt. Het belangrijkste beeld hierbij is: er zijn heel veel dingen die goed gaan en er kunnen en moeten zaken beter. Daarbij is het belangrijk te weten: Wat voor club zijn we? Wat voor club willen we zijn? Wat zijn onze missie, visie en kernwaarden? Hoe zorgen we dat iedereen bij RHC met plezier hockeyt, respect heeft voor elkaar en de omgeving en dat verantwoordelijkheden met elkaar gedragen en gedeeld worden?

 
WIJ RHC
Gedurende dit seizoen gaan we een grote stap zetten om onze geliefde vereniging verder te brengen. We doen dit samen met enthousiaste en betrokken (ouders van) RHC leden die een dwarsdoorsnede van de club vertegenwoordigen. Onder de titel 'WIJ RHC' organiseren we een aantal (praktische) workshops onder begeleiding van Ivo Caminada. Het bestuur kiest bewust om hiervoor de tijd samen met leden te nemen en zich niet te laten leiden door tijdsdruk.
Tijdens de eerste workshop op 24 november heeft voorzitter Tom van Essenberg de aftrap gegeven voor WIJ RHC! Vervolgens heeft Ivo de aanwezigen meegenomen in de uitgangspunten, wat we van plan zijn met elkaar te gaan doen en welke hulp we daarbij nodig te hebben. Ook hebben we gekeken naar waar we met elkaar van vinden goed in te zijn; ‘waar staat RHC nu eigenlijk voor?’. Met deze uitgangspunten gaan we in volgende workshops verder. Dan gaan we met elkaar bepalen wat onze visie, missie, prioriteiten en verantwoordelijkheden zijn.
Het enthousiasme en betrokkenheid bij de groep is groot en het bestuur heeft alle vertrouwen in deze groep mensen. Sterker nog, het doet bewust een stapje terug en geeft ze alle ruimte om WIJ RHC! vorm te geven. Dat betekent dat het echt aan de leden is om een kader te stellen welke club we zijn en belangrijker nog: wat voor club we willen zijn / worden! Dat is best spannend: 'soms is het beter los te laten als je echt iets in gang wilt zetten'.
Hoe nu verder?
Misschien heb je ondertussen al iets over gehoord over WIJ RHC! Misschien hebben je met een van de aanwezigen gesproken? En anders komt dat in de komende maanden. We zullen zeker om hulp vragen en nodig hebben. En we zullen je zeker op de hoogte houden van de voortgang.
De beweging is in gang gezet en zal ons allemaal raken en daarin is het noodzakelijk dat iedereen de gelegenheid heeft mee te doen.