Agenda
30-4  Bestuursvergadering
11-5  Lunch JB1
11-5  Trainerscafe 4
12-5  TD SUPER SUNDAY D1
14-5  Bestuursvergadering
17-5  teametentje JE3
18-5  lunch JB1
Hele agenda
Sponsor nieuws
Nieuwsafbeelding
MID SEASON STICK SALE BIJ SPORT2000 VOOR
MID SEASON STICK SALE BIJ SPORT2000 VOORBURG
Lees meer..
Hockey | Technische Commissie | Trainers 

Trainers Om alle spelers en teams goed te begeleiden, heeft onze vereniging een groot aantal ervaren en minder ervaren trainers nodig. Training geven is heel leuk en leerzaam. Je leert je op een andere manier verdiepen in hockey. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de spelers. Een heel mooie verantwoordelijkheid!

Trainers zijn schaars. Het is namelijk iets wat je echt heel graag moet willen want de verantwoordelijkheid is ook groot. Daarnaast kost het je ook tijd; voorbereiden, training geven en evalueren en dat veelal tweemaal per week.

Daarom ondersteunt de RHC haar trainers. Dit doen we via persoonlijke begeleiding, vaste oefenstof voor elke training (klik hier), opleidingen en bijscholingen. Jonge en beginnende trainers krijgen extra ondersteuning van een ervaren trainer. We hebben een opleidingsplan voor trainers. Dit om iedere speler uit te dagen trainer te worden en elke trainer beter te maken.

Wil jij meer informatie over training geven, stuur dan een mail naar [email protected]Voor een overzicht naar de trainers verwijzen we je naar het trainingsschema.