Agenda
18-10  MC1 team diner
22-10  Bovelander Hockeykamp op RHC
29-10  Eerste TC workshop managers/coaches
30-10  MB2 team diner
30-10  Bijzondere ALV
30-10  Bestuursvergadering
1-11  MB1 team diner
Hele agenda
Sponsor nieuws
Nieuwsafbeelding
RHC webshop i.s.m. SPORT2000 Voorburg en
RHC webshop i.s.m. SPORT2000 Voorburg en Reece

Lees meer..
Nieuwsafbeelding
Bovelander Hockeykamp op RHC
 

 
22 T/M 24
Lees meer..
Hockey | Technische Commissie | Trainers 

Trainers Om alle spelers en teams goed te begeleiden, heeft onze vereniging een groot aantal ervaren en minder ervaren trainers nodig. Training geven is heel leuk en leerzaam. Je leert je op een andere manier verdiepen in hockey. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de spelers. Een heel mooie verantwoordelijkheid!

Trainers zijn schaars. Het is namelijk iets wat je echt heel graag moet willen want de verantwoordelijkheid is ook groot. Daarnaast kost het je ook tijd; voorbereiden, training geven en evalueren en dat veelal tweemaal per week.

Daarom ondersteunt de RHC haar trainers. Dit doen we via persoonlijke begeleiding, vaste oefenstof voor elke training (klik hier), opleidingen en bijscholingen. Jonge en beginnende trainers krijgen extra ondersteuning van een ervaren trainer. We hebben een opleidingsplan voor trainers. Dit om iedere speler uit te dagen trainer te worden en elke trainer beter te maken.

Wil jij meer informatie over training geven, stuur dan een mail naar [email protected]Voor een overzicht naar de trainers verwijzen we je naar het trainingsschema.