Agenda
27-4  Koningsdag: club gesloten
1-5  Bestuursvergadering
9-5  Dames 4 team diner
10-5  Hemelvaartsdag: club gesloten
12-5  Reservering CD feest
13-5  TD
15-5  Bestuursvergadering
Hele agenda
Sponsor nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 5 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 5 mei 2018
Alle uitwedstrijden van vandaag zijn afgelast
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis Meisjes E7 HV Westland ME9
- Thuis Jongens F5 L.S.C. ALECTO JF3
Gevonden voorwerpen

Heb je iets gevonden? Lever het af bij de bar.

 

Ben je iets verloren? Kijk in de bakken tegenover het herentoilet of mail naar [email protected].

Gevonden voorwerpen worden bewaard bij de kapstok in het halletje tegenover de herentoiletten. Daar blijven ze een paar weken liggen. De spullen die dan nog niet zijn opgehaald of waarvan de rechtmatige eigenaar niet bekend is, worden dan gesorteerd en na nog één oproep op de website om verloren spullen op te halen, afgevoerd. 

De spullen liggen in de bakken (rechter en middelste) in het halletje tegenover de herentoiletten. Bitjes, paraplu's, scheendekkers en bidons worden worden na een maand weg gedaan. Gevonden hockeysticks worden op het bord naast de elftalkamer gehangen. Waardevolle spullen zoals telefoons, portefeuilles en sleutels worden in beheer bewaard en liggen vanwege de privacy niet achter de bar.
Voor meer informatie over deze laatstgenoemde verloren spullen kun je ook altijd terecht bij Wies Bosman, in spoedgevallen bereikbaar via 0614653048.

RHC bewaart alle spullen een paar weken, of totdat de beschikbare opslagruimte vol is. Daarna gaan ze naar een goed doel. De (RHC-)sportkleding wordt eruit gehaald en verkocht op de tweedehands RHC kledingbeurs, die circa twee keer per seizoen georganiseerd wordt.

Bent u dus spullen kwijt? Kijk dan in de bakken, of neem als het gaat om waardevolle spullen contact op met Wies Bosman via mobiel of via: [email protected]

 Datum    
8-3-2018 ov Kaart 
17-10-2017 zwarte sponser jas nr 15 en 11 
15-9-2017 zwarte reece sponsorbroek nr 2 maat S 
4-9-2017 BRILLEN ETC liggen in bakje bij de bar 
4-9-2017 SLEUTELS -in sleutelbakje bij de bar