Agenda
18-10  MC1 team diner
22-10  Bovelander Hockeykamp op RHC
29-10  Eerste TC workshop managers/coaches
30-10  MB2 team diner
30-10  Bijzondere ALV
30-10  Bestuursvergadering
1-11  MB1 team diner
Hele agenda
Sponsor nieuws
Nieuwsafbeelding
RHC webshop i.s.m. SPORT2000 Voorburg en
RHC webshop i.s.m. SPORT2000 Voorburg en Reece

Lees meer..
Nieuwsafbeelding
Bovelander Hockeykamp op RHC
 

 
22 T/M 24
Lees meer..
Gevonden voorwerpen

Heb je iets gevonden? Lever het af bij de bar.

 

Ben je iets verloren? Kijk in de bakken tegenover het herentoilet of mail naar [email protected].

Gevonden voorwerpen worden bewaard bij de kapstok in het halletje tegenover de herentoiletten. Daar blijven ze een paar weken liggen. De spullen die dan nog niet zijn opgehaald of waarvan de rechtmatige eigenaar niet bekend is, worden dan gesorteerd en na nog één oproep op de website om verloren spullen op te halen, afgevoerd. 

De spullen liggen in de bakken (rechter en middelste) in het halletje tegenover de herentoiletten. Bitjes, paraplu's, scheendekkers en bidons worden worden na een maand weg gedaan. Gevonden hockeysticks worden op het bord naast de elftalkamer gehangen. Waardevolle spullen zoals telefoons, portefeuilles en sleutels worden in beheer bewaard en liggen vanwege de privacy niet achter de bar.
Voor meer informatie over deze laatstgenoemde verloren spullen kun je ook altijd terecht bij Wies Bosman, in spoedgevallen bereikbaar via 0614653048.

RHC bewaart alle spullen een paar weken, of totdat de beschikbare opslagruimte vol is. Daarna gaan ze naar een goed doel. De (RHC-)sportkleding wordt eruit gehaald en verkocht op de tweedehands RHC kledingbeurs, die circa twee keer per seizoen georganiseerd wordt.

Bent u dus spullen kwijt? Kijk dan in de bakken, of neem als het gaat om waardevolle spullen contact op met Wies Bosman via mobiel of via: [email protected]

 Datum