Agenda
21-12  Zaalclinic jeugd + trainers
21-12  Trainersworkshop #3
10-1  Nieuwjaarsborrel
17-1  Stamppotten toernooi trimmers
18-1  E-Nieuwjaarsdiner
8-3  Trainersworkshop #4
10-3  Coachavond #4
Hele agenda
Sponsor nieuws


terug naar vorige pagina


Jongens C1- Ring Pass Delft JC1 : 2 - 1 
 

De jongens - wat zeg ik - ferme knapen natuurlijk 😊 - van de JC1 doen dit jaar mee met de inter-districts competitie. Spelen ze ook eens een keertje buiten de eigen regio. Hartstikke leuk natuurlijk en als kers op de taart wordt er na de wedstrijd altijd gezellig nagetafeld met de tegenstander van zonet, in de door de HOOGVLIET gesponsorde lunch. Sinds bekend is geworden dat ons aller knuffelcoach Sacha de sponsoring van de HOOGVLIET heeft geregeld zijn de heren niet meer te stuiten (dat wil zeggen sinds gisteren)

Na een matig, nu ja zeg maar gewoon slecht begin tegen Houten (3-1 verlies), een kansenfestival tegen Zoetermeer dat door een fraaie doch enigszins lucky goal van de tegenstander helaas toch in 1-1 eindigde, volgde een door arbitrale dwalingen (oftewel zeer partijdige) besliste wedstrijd tegen Alliance Heemstede (2-1 verlies). Bennebroek uit was hard werken en een enigszins saaie brilstand maar wel met een lekker zonnetje erbij.

Al met al werd het nu dan toch wel eens tijd voor een al dan niet gestolen overwinning en met de heerlijke knakworstjes van de HOOGVLIET in het vooruitzicht is dat precies wat er gebeurde tegen Ring Pass.

De voorhoede was deze wedstrijd ongemeen effectief met een benutte strafcorner door Daan R. en een mooie rush van Jelle K. tot aan de achterlijn met een intikkertje van Olivier in’t V. Daarna is de bus voor de goal geparkeerd en heeft uw correspondent niet bijster veel activiteit voor het vijandelijke doel meer mogen rapporteren, al zou dit ook gelegen kunnen hebben aan de positie achter de bar. Om het feest compleet te maken miste de tegenstander ook nog een strafbal (hulde Maxime!) en hoewel het nog billen knijpen werd na de 2-1 hielden we uiteindelijk toch nog droog, waarna een en ander al feestend werd afgesloten met al genoemde lekkernijen van de HOOGVLIET.

Ga zo door!