Agenda
23-3  lunch JB1
30-3  AB-feest
2-4  Bestuursvergadering
6-4  lunch JB1
6-4  Trainerscafe 4
12-4  teametentje MD4
13-4  CD-feest
Hele agenda
Sponsor nieuws
Nieuwsafbeelding
Gratis inloop spreekuur T.I.M. Fysiother
Ook het tweede seizoenshelft staat T.I.M. Fysiotherapie
Lees meer..


terug naar vorige pagina


Meisjes B3- hdm MB3 : 1 - 5 
 

RHC MB3 - HDM MB3 1-5. Je moet er bij geweest zijn.

Om maar wat andere sporten te betrekken in deze gekke wedstrijd... bij het voetbal houden ze statistieken bij, uw verslaggever deed dat ook afgelopen zaterdag.

Balbezit RHC 60% HDM 40%
Strafcorners RHC 5 HDM 3
Schoten op doel RHC 14 HDM 8
En om dan maar over te gaan naar het tennis Unforced errors (onnodige fouten) RHC 8 - HDM 2

 

In dat laatste item zat hem de crux. RHC maakte een paar kleine foutjes en dat is op dit niveau gewoon anders dan in de 3e klasse, hier vliegen ze erin.

RHC begon voortvarend aan de wedstrijd. HDM werd vastgezet en met bij vlagen geweldig hockey gingen de meiden van Jessy en Joëlle door waar ze gebleven waren. De supporters van HDM wist even niet wat ze zagen. In plaats van de verdiende 1-0 voorsprong kwam HDM op 0-1. Een kleine onachtzaamheid en het was raak en dat was eigenlijk het relaas van de 1e helft die met een 0-3 voor HDM werd afgesloten.
 

Een korte samenvatting van de speech in de rust "Te veel door het midden en te weinig de ruimte zoeken aan de buitenkanten" , Deze speech had effect. RHC ging op jacht naar de aansluitingstreffer en kreeg kansen, strafcorners en nog eens kansen echter duurde de zeer verdiende 1-3 te lang voordat hij viel. Hij viel toch en alles dat RHC was ging er even voor zitten. Een minuut later een geweldige aanval die op de goede keepster van HDM stuitte waardoor de sensatie van de 2-3 uitbleef.

Toen daarna verreweg de beste speelster van HDM, tot dat moment prima in toom gehouden,  met een fantastische actie aan alle illusies een einde maakte door de 1-4 te maken, was de wedstrijd gespeeld. De 1-5 was voor de statistieken.


Al met al een prima wedstrijd waarin RHC ondanks de uitslag liet zien dat het een leuke competitie tegemoet gaat waarin het volgens iedereen een rol van betekenis kan gaan spelen.


Tot de volgende week.