Agenda
21-7  Bovelander Hockeykamp op RHC
23-8  Seniorentoernooi
27-8  Bestuursvergadering
2-9  Vergadering vooruitblik nieuwe seizoen
10-9  Bestuursvergadering
24-9  Bestuursvergadering
27-9  Reservering Financiele ALV
Hele agenda
Sponsor nieuws
Nieuwsafbeelding
Vacature bij Sport2000 Voorburg
Onze sponsor Sport2000 Voorburg zoekt voor o.a. de zaterdag
Lees meer..


terug naar vorige pagina


Jongens B1- U.H.C.QUI VIVE JB1 : 1 - 2 
 

 

Uithuilen en opnieuw beginnen

 

JB1 is er tegen Qui Vive helaas nog niet in geslaagd om het negatieve tij te keren. De laatste wedstrijd voor de zaalperiode ging met 2-1 verloren. 

 

Na afloop overheerste opnieuw een gevoel van teleurgestelde verbazing over het verloop van de wedstrijd. Hidde Caminada bracht RHC met een geplaatste strafbal in de eerste helft op 0-1. In de minuten die volgden, zou een hogere score een logische en terechte weergave van het spelbeeld zijn geweest. Het lukte de Rijswijkse aanval echter niet om de gastheren verder op de pijnbank te leggen. 

 

Na de rust kantelde de wedstrijd. RHC stond het toe dat Qui Vive het initiatief over nam en maakte het zichzelf daardoor onnodig moeilijk. De verdediging kwam meer en meer onder druk en moest uiteindelijk het hoofd buigen. 1-1 met nog 25 minuten te spelen. Op zich voldoende tijd om de wedstrijd weer in handen te nemen, maar RHC kwam niet meer in het verhaal voor. De wedstrijd leek als een nachtkaars te gaan. In de slotminuten ontving één van de 'De Kwakelaren' een gele kaart en alles wat RHC was, verzoende zich met een punt. Het mocht niet zo zijn. Qui Vive ontfutselde de bal en bracht met het laatste balcontact de eindstand op 2-1.

 

Er is deze competitie gelukkig nog veel hockey te spelen. Meer dan genoeg kansen voor B1 om zichzelf te belonen want, eerlijk is eerlijk, met 3 punten uit 5 wedstrijden doet dit talentvolle team zichzelf toch echt tekort.