Agenda
21-7  Bovelander Hockeykamp op RHC
23-8  Seniorentoernooi
27-8  Bestuursvergadering
2-9  Vergadering vooruitblik nieuwe seizoen
10-9  Bestuursvergadering
24-9  Bestuursvergadering
27-9  Reservering Financiele ALV
Hele agenda
Sponsor nieuws
Nieuwsafbeelding
Vacature bij Sport2000 Voorburg
Onze sponsor Sport2000 Voorburg zoekt voor o.a. de zaterdag
Lees meer..


terug naar vorige pagina


Jongens B1- DHV JB1 : 3 - 5 
 

 

Duur puntverlies voor JB1

 

In de strijd om de vierde plaats in Super B heeft JB1 zichzelf een slechte dienst bewezen. Geheel onnodig maar volkomen verdiend konden de bezoekers uit Deventer met een 3-5 overwinning, en dus in het bezit van 3 hele belangrijke punten, de terugreis hervatten.

 

In het avontuur in Super B staat iedere wedstrijd op zichzelf. Tegen geen enkele tegenstander is RHC op voorhand kansloos, maar net zo goed kan van iedere tegenstander worden verloren. En dat laatste gebeurde deze zonnige zaterdag: B1 gaf 'niet thuis' en stond na 70 minuten met lege handen. Na een van beide kanten aftastend begin van de wedstrijd, luidde slap ingrijpen door de Rijswijkse verdediging in de 14e minuut de 0-1 in. 4 minuten later verstuurde Hidde Caminada een splijtende pass naar Valentijn Klein, die de bal prima doorspeelde op de vrijstaande Bas Hoek. Wederom bewees Bas dat hij aan een klein kansje genoeg heeft: 1-1. In de 6e minuut van de tweede helft was het Valentijn die B1 zelfs aan een 2-1 voorsprong hielp. Maar, zoals ook het arbitrale duo in de nabespreking aangaf, in plaats van dóór te drukken, gaven de Rijswijkers de wedstrijd vervolgens volledig uit handen. Alle ruimte werd gegeven om Deventer terug in de wedstrijd toe te laten. 2-2 uit een strafcorner, vrije doorloop vanaf het middenveld voor 2-3 en op 't oog algehele desinteresse voor 2-4. In de slotminuten zorgde Hidde voor de aansluitingstreffer, maar uiteindelijk zette de Deventer aanvallers de einduitslag 3-5 op het scorebord. 

 

Tijdens de mede door Albert Heijn Kerklaan verzorgde lunch, stonden de gezichten op onweer. Toch heeft B1 nog één kans om met een positief gevoel de zaal in te gaan. Volgende week wacht de jongens de altijd mooie reis naar De Kwakel, voor de uitwedstrijd tegen Qui Vive. De wedstrijd begint om 12.30 uur. Er zijn nog enkele kaarten voor het uitvak verkrijgbaar, dus komt allen!