Elise is dé vrijwilliger van het jaar!

4 juni 2021
Tijdens de gezellige borrel die gehouden is om de vrijwilligers van RHC te bedanken, werd natuurlijk ook bekend gemaakt wie als vrijwilliger van het jaar is uitgeroepen. Die eer is dit jaar voor Elise Réparon!

Elise is al vele jaren lid van RHC en ze is ook al heel lang een actief op onze club. Veel jeugdteams zijn door haar enthousiast getraind en gecoacht, waarbij er veel aandacht besteed wordt aan teambuilding. Het afgelopen seizoen heeft Elise het gezellige MD2 begeleid, waarbij zij het steeds liefdevol heeft over "mijn meisjes".
Behalve de teambegeleiding is er ook veel tijd besteed aan andere taken. Met haar eigen team Dames 4 is er een fantastische kerstgala georganiseerd en verder heeft zij zich bekommerd over de gevonden voorwerpen op de club. Daarnaast maakt Elise ook nog deel uit van de barcommissie, waarbij zij o.a. samen met Sabine Reinigert de organisatie rondom de barondersteuners op zich heeft genomen. En ondertussen wordt er alweer een Seniorentoernooi op touw gezet om het nieuwe seizoen op een gezellige manier te starten.

Door deze enorme inzet van dit jonge Seniorlid was het voor RHC bestuur geen moeilijke beslissing om Elise uit te roepen als de vrijwilliger van het jaar. Met een praatje van de voorzitter en een aardig presentje hebben we haar daarom even in het zonnetje gezet. Dank Elise, voor je onuitputtelijke inzet voor de club!

Uiteraard willen we alle andere vrijwilligers ook bedanken voor alle hulp en enthousiasme het afgelopen seizoen. We hopen dat we het komende jaar weer op jullie mogen rekenen, want zonder vrijwilligers kan een club als RHC nu eenmaal niet draaien.

Dank allemaal!

Namens het bestuur,

Ilse Smit
Bestuurslid Organisatie