Mededelingen trainingen TC

TC
7 februari 2021

Het zaalseizoen loopt op zijn einde, de tweede helft van de veldcompetitie start al haast, dus tijd voor mededelingen van de Technische Commissie.

 

Specialistentrainingen
We willen onze lijnteams sterker maken en daarom starten we vanaf maandag 7 maart met zogenoemde specialistentrainingen voor de ABCD lijnteams. Tijdens deze trainingen worden specifieke onderdelen verder uitgediept. Wat we dan exact gaan doen hoor je van je trainer. Houd in ieder geval rekening dat je om de week op de maandag een extra training hebt, want deze is verplicht.  De CD lijnteams starten op 7 maart, op 14 maart de AB lijnteams en dan om en om zo verder.

 

Selectietrainingen
Net als anders starten we de selectietrainingen direct na het einde van het seizoen, zodat de lijnteams nog voordat de zomervakantie begint bekend is. Dat betekent dat de selectietrainingen vanaf 6 juni starten en dat de indeling van de lijnteams uiterlijk vrijdag 24 juni duidelijk is.

 

Zomerstop veldtrainingen
Hoewel de zomervakantie nog ver weg is, is al bekend tot wanneer we blijven trainen en wanneer we weer in het nieuwe seizoen gaan starten. Voor in de agenda dan ook alvast wat data. De veldtrainingen dit seizoen lopen door tot aan de zomervakantie dus tot en met vrijdag 8 juli 2016. De zomervakantie start dit jaar op maandag 11 juli en eindigt op vrijdag 19 augustus.

 

Voorbereiding seizoen 2016-2017

Zover nu bekend start de voorcompetitie van het volgende seizoen (2016-2017) voor de topklasse A, B en C op 3 september 2016 en voor de overige teams op 10 september 2016. Deze startdata zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen door de KNHB.

 

De voorcompetitie bepaalt op welk niveau de teams de rest van het seizoen spelen en daarom willen we in de zomervakantie al beginnen met trainen. Zeker de lijnteams! Van alle spelers en speelsters van deze teams wordt dan ook verwacht dat zij fit terugkomen van vakantie en deelnemen aan de voorbereiding. Deze start voor de lijnteams op 15 augustus. De breedteteams starten een week later met trainen op 22 augustus.

 

Vragen?

Tot zover informatie van de TC. Heb je hierover vragen of over andere zaken waar de TC zich mee bezighoudt? Neem dan contact op via [email protected].

 

Veel succes en plezier met de tweede helft van het seizoen!
De Technische Commissie