Pinnen op RHC en nieuwe prijzen

21 januari 2021
Vanaf vandaag is het mogelijk om op RHC te pinnen! Zoals we jullie al eerder bericht hebben, is er tijdens de verbouwing hard gewerkt om het mogelijk te maken om nieuwe kassa's plus koffie-apparaten te plaatsen.
De komende weken zullen we een pilot doen met de kassa's en pin-apparatuur. Daarom vragen we jullie om je pinpas mee te nemen, zodat je zonder contant geld naar de club kunt!
Tegelijkertijd zullen enkele producten van prijs veranderen.

Binnenkort worden er RHC Clubcards uitgedeeld, die opgeladen kunnen worden, zodat ook diegenen zonder pinpas cashless kunnen betalen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een aantal producten uit de vending machine te halen, die met muntgeld afgerekend kunnen worden. In dit apparaat vind je enkele snacks, water en frisdrank. Binnenkort zullen er ook bitjes te koop zijn, zodat die ook verkrijgbaar zijn, als de bar gesloten is.

Naast betalen met een reguliere PIN-pas, zal het binnenkort ook mogelijk zijn om te betalen met de RHC Clubcard. Hou de RHC-site en app de komende tijd daarom goed in de gaten voor meer informatie.