MiniTix stopt per 1 november 2015

20 juli 2021
We willen allemaal snel, gemakkelijk en veilig kunnen betalen. Naast het traditionele pinnen, is contactloos (NFC) betalen een nieuwe betaalmethode die daarin voorziet. Nu contactloos betalen de nieuwe standaard wordt, worden andere betaalvoorzieningen afgebouwd. Eén daarvan is MiniTix, het systeem dat we bij RHC in september 2012 hebben ingevoerd. Vanaf 1 november 2015 is het niet meer mogelijk met MiniTix te betalen.

Het bestuur heeft in de ALV van juni 2015 de leden geïnformeerd omtrent de invoering van een nieuw kassasysteem met daaraan gekoppeld de mogelijkheden voor "het nieuwe pinnen” alsmede betaling via clubcards voor RHC-leden. Meer informatie zal in de komende maanden via de website worden gecommuniceerd.

Voor vragen en antwoorden over (het stoppen van) Minitix (bijvoorbeeld "Wat gebeurt er met mijn saldo?"), zie http://www.minitix.nl/particulieren/faq.
Heb je nog geen contactloze pas? Kijk dan op de website van jouw bank of deze contactloos pinnen ondersteunt en hoe je een nieuwe pas kunt aanvragen.

Fijne vakantie,
Namens het bestuur,

George Dessing
Penningmeester