Oefentherapie Schiemond

8 april 2021

In de 36 jaar dat ik nu hockey, heb ik tijdens mijn pubertijd vaak enkel blessures gekend. Door mijn lieve oom Gerard (fysiotherapeut) werd ik dan behandeld en getapet zodat ik snel het spelletje kon vervolgen. Hierdoor was ik zeer geïnteresseerd in het vak fysiotherapie. Door omstandigheden ben ik in eerste instantie de opleiding oefentherapie Cesar gaan doen met in mijn achterhoofd, een jaar dit, en dan overstappen naar de fysiotherapie HBO-opleiding.

Oefentherapie
Maar het vak oefentherapie was zo gaaf en leuk, ik heb de opleiding afgemaakt. Ik ben nu bijna 24 jaar oefentherapeute met nog steeds heel veel passie en plezier. De cliënt zorgt zelf voor zijn herstel. Hij/zij moet oefenen. Ik, als oefentherapeut, coach de cliënt naar een ander bewegingspatroon of laat ervaren dat het bewegen anders kan. Ik behandel verschillende lichamelijke klachten in mijn praktijk. Wil je weten welke kijk dan op www.oefentherapieschiemond.nl

Samenwerking
En mocht ik tijdens de oefentherapeutische behandeling niet een klacht kunnen verhelpen/uitkomen dan werk ik samen met Marcel Snoeren (manueel-therapeut) en met Sascha Goulooze (osteopathie), met wie ik samen een sponsorbord deel op veld 1. We werken samen in het belang van de cliënt, maar houden wel respect naar elkaars vak en vullen elkaar waar nodig aan.

Dit seizoen sponsor ik ook Veterinnen A, samen met www.buddyforbalance.nl

Heb je interesse in een gratis houdingscheck en/of het analyseren van je looppatroon; de flyers staan vanaf volgende week op de bar. Maak een afspraak of schiet me aan op RHC.

Carolie Caminada – van Dam