Update Michiel de Hosson

23 februari 2021
Afgelopen dinsdag is Michiel door een auto geschept bij het oversteken vanuit het Elsenburgerbos naar RHC. Hij is met zware verwondingen afgevoerd naar het Sophia KinderZiekenhuis in Rotterdam.

 

G‚Äčelukkig mocht Michiel na 3 dagen intensive care zaterdag over naar de afdeling medium care.

Het ongeluk heeft op velen een diepe indruk gemaakt. Allereerst natuurlijk op Michiel, zijn ouders, en broers, zijn teamgenoten met wie hij op weg naar de club was en die het ongeluk voor hun ogen hebben zien gebeuren, maar zeker ook de kinderen, trainers en ouders die op dat moment op RHC waren. Dank aan allen die in die eerste minuten na het ongeluk hebben geholpen, door eerste hulp te verlenen, de aangeslagen jongens hebben opgevangen, verkeer hebben gewaarschuwd, etc.

 

Wij realiseren ons dat er bij velen vragen zijn, waarop soms nog geen antwoord gegeven kan worden. Michiel krijgt de best denkbare medische zorg en wij hopen dat hij snel en voorspoedig herstelt. Op dit moment is het echter nog te vroeg om met details naar buiten te komen en uit respect voor Michiel en zijn familie vragen wij jullie begrip daarvoor. Zodra er nieuws te melden is, zal dit worden gedeeld.