Nieuws voor jeugdspelers 9 mrt 2013

9 maart 2021

Na een succesvolle zaalperiode wordt er komend weekend alweer gestart met het tweede deel van de veldcompetitie. Veel van jullie zijn gebruind teruggekeerd vanuit de zon of de sneeuw. Hoog tijd om de focus weer op hockey te leggen.

 

RHC vindt het belangrijk dat al haar (jeugd)leden met plezier hockeyen. Door teamgesprekken en een aanvoerdersoverleg (vanaf D-jeugd) proberen we zo goed mogelijk op de hoogte te blijven en kunnen jullie kunnen aangeven waar en hoe er dingen beter kunnen gaan. 

Wij vinden het heel belangrijk dat elke speler plezier heeft en zo veel mogelijk leert tijdens de training. Daarom praten we ook met de trainers en de coaches over wat er in het team speelt.  

Om te kijken hoe kinderen hockeyen en zich ontwikkelen zal er in de komende maanden een aantal spelers worden uitgenodigd om met een hoger team mee te trainen. Dat is gaaf want je krijgt training van een andere trainer en ... je ziet of jij vanuit jouw hockeybeleving een mooie aansluiting hebt bij het andere team. Alles gericht om jezelf, de trainers en coaches te laten zien waar jij jouw plezier in hockey kan halen en brengen.

 

Natuurlijk geeft dit ook informatie voor het komende seizoen. 

De trainers/coaches nodigen, in onderling overleg, alleen de spelers uit waarvan zij zien en weten dat meetrainen ook echt leuk en goed is. Het gaat hier dus niet om alle spelers, het gaat hier om een aantal waarvan we denken dat het goed aansluit bij hun ontwikkeling en voortgang.

 

Het meetrainen duurt tot aan het einde van het seizoen. Heel veel plezier!
 
Wanneer je vragen hebt over deze informatie, stuur dan een mail naar [email protected]

 

Iedere speler komt met een rood hoofd het veld af

en straalt uit te balen dat het alweer voorbij is