Van de voorzitter - 6 mrt 2013

6 maart 2021

We gaan weer beginnen. Na een zeer succesvol zaalseizoen met twaalf kampioenen en tien tweede plaatsen, is het nu tijd om de veldsticks weer uit het vet te halen en onze kunsten in de open lucht te gaan vertonen. Afgelopen zondag werd al een voorzichtig begin gemaakt met de typisch Rijswijksche gezelligheid.

Heren 1 speelde een oefen wedstrijd tegen Forescate met vijf jeugdspelers uit de A en de B. Desondanks kon Rijswijk lange tijd domineren en dat geeft een goed gevoel over de toekomst. Helaas werden niet alle kansen benut en ging de wedstrijd verloren. Het publiek zag echter een aantrekkelijke wedstrijd, dus ik heb weer zin om het echte werk te kunnen zien.

Het entresol is weer open. Het is een prachtige ruimte geworden. De bedoeling is dat de banken die beneden staan nog worden geschilderd en daarna van kussens worden voorzien. Deze gaan dan naar boven, zodat we er een nieuwe verblijfsruimte bij hebben. Mocht u zich afvragen welke professionele aannemer dit heeft gebouwd, dan kan ik u met trots melden dat dat onze eigen leden zijn geweest. Frank Gubbens, Paul Voorn, Bardon Madlener en Daan Brehm hebben dat kunstje geflikt. Heren gefeliciteerd! Jullie mogen hier met recht trots op zijn.

We gaan dus weer beginnen. Dat doen we zaterdag met een openingsborrel van 16.00 - 20.00. Vanzelfsprekend wordt dat een gezellige middag waar alle leden, ouders en aangeslotenen welkom zijn. We vieren dan niet alleen de start van de competitie, maar ook dat Rabobank zijn sponsorovereenkomst wil verlengen in ieder geval tot en met het WK2014. Tevens gaan we dan het cashless betalen uitrollen en lopen er medewerkers van Rabobank rond om te helpen met het inregelen. De Rabobank doet nog een leuke geste bij wanneer er tussen 16.30 en 17.30 cashless wordt afgerekend. Dat moet ons hockeyers toch als muziek in de oren klinken.

Ik zie jullie graag zaterdag!

Met sportieve groet,

Geert-Willem van Weert
Voorzitter