WK hockeytoernooi D & E teams

26 maart 2021

Afgelopen zondag 23 maart heeft op de Rijswijksche Hockeyclub (RHC) een voorronde van het WK hockeytoernooi voor D & E teams van 9 hockeyverenigingen uit de regio plaatsgevonden. Het doel van dit toernooi is om bij de hockey spelende jeugd de beleving rondom het WK Hockey te verhogen.

De kinderen in de leeftijd van 9 en 10 jaar speelden in eigen teams de hockeywedstrijden in de kleding van een land die deelneemt aan het WK Hockey 2014 in het Kyocera Stadion, zoals Belgiƫ, Argentiniƫ en Zuid-Korea. Ook konden de spelers meten hoe hard ze een bal konden slaan.

Na een heerlijke lunch ging iedere hockeyer met een bidon naar huis. Op 21 april is op RHC de finale waarbij de winnende teams kaarten kunnen winnen voor het WK Hockey. Gaat spannend worden dus!

Uitleg bij "mijn album"
Klik rechts op de foto en je krijgt 'm groter te zien in het midden. Wil je de foto downloaden, klik dan nogmaals op de grote foto in het midden. Je moet je hiervoor wel aanmelden (gratis). Je krijgt dan het volledige bestand te zien en kan dat met de rechter muisknop downloaden ('bestand opslaan als').

http://www.mijnalbum.nl/Album=WDDHZNP6