RHC Jeugdkamp 2022 deelnemerslijst bekend!

13 april 2022

Beste jeugdleden!

 

Zaterdag 4 juni tot en met maandag 6 juni reizen we met alle Jeugdkamp 2022 deelnemers af naar een nog ‘geheime’ locatie. Bij deze hebben we de deelnemerslijst 2022 gepubliceerd achter de login op de website.

 

Als je links bovenin inlogt op de website, kun je het bestand 'Deelnemerslijst 2022' openen via club en dan documenten. Onder het kopje jeugd vind je de lijst. Je hebt hiervoor je lidnummer nodig, dat kun je vinden op je jaarlijkse factuur. Als je die niet meer hebt, mail dan naar [email protected].

Zoals altijd is de deelnemerslijst tot stand gekomen op basis van het moment van inschrijven, de verdeling per leeftijdscategorie en ten opzichte van de voorlopige deelnemerslijst aangepast op afzeggingen.


Als er nu nog deelnemers zich afmelden dan worden de vrijgekomen plekken ingevuld door iemand van de wachtlijst. 


Kosten en factuur


Binnenkort ontvangen de ouders van de kinderen op de deelnemerslijst een factuur voor het kamp. De factuur gaat naar het eerste e-mailadres waarop de deelnemer in de ledenadministratie bekend staat. 

 

Het bedrag is dit jaar vastgesteld op circa €195 euro per deelnemer. Het verzoek is dit bedrag binnen 2 weken over te maken. Wees op tijd want gezien het aantal wachtenden op de wachtlijst die allemaal heel graag mee willen, komt je deelname bij te laat betalen te vervallen. 

 

De vrijgekomen plek wordt dan aan iemand van de wachtlijst gegeven volgens hierboven vermelde procedure. Afzeggen kan altijd, maar de organisatie behoudt zich het recht reeds gemaakte kosten in rekening te maken. Dit gaat in samenspraak met het RHC-bestuur.

Contactinformatie

Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn dan ook de aanspreekpunten voor al uw vragen en bereikbaar via [email protected]. Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over locatie, meeneemlijsten, spelonderdelen, etc. Alle nog aanvullende informatie wordt de komende weken via de e-mail en RHC-site en app gecommuniceerd. 

 

Oke dan. Een kleine tip: Het Hout Is Schaarste Op Plekken Met Veel Vuur


Vriendelijke groet, 
Jeugdkamp Organiserend Comité, 
Emma Jabroer

Joost Nieuwenhuis

Sander Oostveen

Nienke van Dommelen

Demi Verwoerd

Nino van den IJssel