Het terras gaat weer open!

11 juni 2021
Vanaf morgen mag het terras van RHC weer open, yes! Om dit volledig volgens de maatregelen te kunnen doen, zijn er 7 huisregels opgesteld:

1.     Alle bezoekers van RHC dienen zich te registreren bij aankomst middels de QR-code.

 

2.     Eten en drinken worden enkel buiten op het terras van RHC genuttigd, niet binnen aan de bar of de rest van het clubhuis of langs de lijn.

 

3.     We verwachten dat alle bezoekers die op het terras zitten/staan de 1,5 meter afstand regel in acht nemen.

 

4.     Bezoekers die het clubhuis binnen gaan om eten/drinken te bestellen of gebruik te maken van het toilet dienen handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen.

 

5.     Het meenemen van eigen consumptie is niet toegestaan.

 

6.     Om 22:00 uur moet het clubhuis en het terras van RHC leeg zijn. Om deze reden kan er tot 21:30 eten/drinken worden besteld. Kratten bier zullen op het laatste moment niet meer uitgegeven worden i.v.m. de haalbaarheid dat RHC om moet 22:00 sluiten.

 

7.     Er zal geen entertainment binnen het clubhuis of op het terras zijn. Denk hierbij aan (harde) muziek of het aansluiten van televisieschermen voor bijvoorbeeld EK wedstrijden. Het meenemen van eigen apparatuur hiervoor is dan ook niet toegestaan.


Wij doen hierbij een beroep aan ieders gezond verstand en eigen verantwoordelijkheid om het terras van RHC veilig open te houden. 

Wij hebben er zin in om weer gezellig samen een drankje te drinken. Proost!