Teamindeling Jeugd 21-22

9 juni 2021
Het seizoen 2021 -2022 staat op het punt te beginnen en we starten gelijk met een mini competitie die de KNHB heeft georganiseerd op 12, 19 en 26 juni. Eén van de belangrijke stappen voor een nieuw seizoen is de nieuwe teamindeling.

De teamindeling is vanaf nu zichtbaar in LISA. Je kan zien in welk team je zit door in te loggen op de website of via de RHCapp met je lidnummer en wachtwoord. (links bovenin, je hebt hier je lidnummer voor nodig, dat kun je vinden op je jaarlijkse factuur. Als je die niet meer hebt, mail even naar [email protected].
In de RHCapp zje onder onder tabblad ‘team’ bij wie je in het team zit. En op de website bij ‘teams’ en vervolgens ‘spelerslijst’.

Wanneer je vragen hebt over de indeling D tot en met A dan kun je contact zoeken met de voorzitter van de jeugdcommissie via [email protected]. We kunnen dan een korte toelichting geven hoe de indeling tot stand is gekomen. Realiseer je wel dat het wijzigen van de indeling alleen in uitzonderlijke gevallen gebeurd.

In onderling over met de trainers kan vanaf morgen in de nieuwe samenstelling worden gestart met trainen. Op de website is eerder het trainingsschema gepubliceerd.

Voor de komende 3 wedstrijden zijn nog niet voor alle teams coaches en teammanagers geregeld. We hebben per team in elk geval een voorlopige manager aangesteld, voor het begeleiden van de komende wedstrijden en het invoeren van uitslagen in DWF.

In een aantal gevallen is dit zelfs nog niet afgestemd met de aangewezen persoon, dus bekijk met elkaar wie die rol het beste kan invullen de komende weken. En neem dan contact op met de jeugdcommissie via [email protected] om eventuele wijzigingen door te geven.

Veel plezier met jullie nieuwe teams!

Namens de jeugdcommissie,

Jeroen van der Vlugt (VZ Jeugd)