Informatie start veldtrainingen (Jongste) Jeugd!

TC
31 december 2021

Allereerst (alvast) de beste wensen voor 2021! Laten we hopen dat we er toch nog een mooie en sportieve tweede helft van het seizoen van kunnen maken met z’n allen.

Hierbij de informatie op een rijtje voor de trainingen van de Jongste Jeugd en Jeugd.

Jongste Jeugd:

  • Training van de Kabouters en Benjamins start op 10 januari
  • De F, E6 en E8 teams starten met trainen (1x per week) vanaf 6 januari. De F en E8 teams trainen op de woensdag en de E6 teams op de vrijdag.

Jeugd:

  • Jeugd teams kunnen starten met trainen vanaf 4 januari. Dit is optioneel en wordt besloten door de trainers van de betreffende teams. Mocht er gestart worden, dan is het aan de trainers om dat te faciliteren (communicatie met de coaches/spelers/ouders en toegang tot RHC complex regelen met Susan Chew)
  • Voor alle jeugd teams starten de reguliere veldtrainingen sowieso weer vanaf 11 januari volgens het trainingsschema van voor de winterstop (incl openen/sluiten schema).

 

Dit is vanzelfsprekend onder voorbehoud van eventuele verdere Corona maatregelen en we zullen waarschijnlijk halverwege januari weer communiceren met de meest recente informatie van dat moment. Tot en met 19 januari blijven de Corona maatregelen waar rekening mee gehouden moet worden vooralsnog ongewijzigd. Deze zijn te vinden op de Corona Richtlijnen paginavan de RHC Website.

Alle trainingen en wedstrijden zullen bijgewerkt worden in de RHC App en het is de bedoeling dat spelers worden aan/afgemeld voor zowel de trainingen als wedstrijden via de app.

Zaaltraining is tot en met 19 januari niet toegestaan en er zal voor deze tijd gecommuniceerd worden of er nog in de zaal getraind zal worden.

Met sportieve groet,

RHC Technische Commissie