Trainen tot de zomervakantie

TC
20 juni 2021
#UPDATE# Lijst met trainers plus afkortingen uit het trainingsschema staat achter de inlog bij Club / Documenten / Jeugd.

We willen graag goed voorbereid het nieuwe seizoen starten en daarom gaan we vanaf 21 juni trainen in de nieuwe teamsamenstellingen met nieuwe trainers. Regio midden heeft weer de late zomervakantie en dat zorgt voor weinig voorbereidingstijd in augustus. Daarom willen we de tijd tot aan de zomervakantie optimaal benutten voor het zetten van de eerste stappen met jullie nieuwe teams. Gelukkig hebben we de afgelopen periode al leren omgaan met plotselinge veranderingen in trainingsschema’s en het naleven van de Coronarichtlijnen, dus we hebben er alle vertrouwen in dat het volgende week helemaal goed gaat.
 
De Jongste Jeugd- en Jeugdcommissie zijn de laatste puntje op de i aan het zetten met betrekking tot de teamindelingen en deze worden zoals eerder gemeld op 21 juni op de website achter de inlog geplaatst. Dit zal inclusief een begeleidend schrijven van de Jongste Jeugd- en Jeugdcommissie zijn, waarin het proces nogmaals wordt toegelicht en wat de vervolgstappen richting het nieuwe seizoen zullen zijn.

De Technische Commissie is druk bezig geweest met het begeleiden en aanstellen van trainers en hier zijn we ook nog de laatste plekjes voor aan het vullen. Het trainingsschema tot aan de zomervakantie is bijgevoegd en gaat dus vanaf volgende week in. We kunnen het schema helaas nog niet in LISA zetten vanwege een aantal andere (financiële en administratieve) processen die eerst afgerond moeten worden. Daarom zijn de trainingen dus ook nog niet zichtbaar in de RHC app en is het dus even ouderwets zoeken in de bijgevoegde PDF.
 
Voor de trainers van het seizoen 2020/2021 organiseren we vanuit de Technische Commissie weer een virtuele RHC Trainers Connect op maandagavond 29 juni. De uitnodiging, link en precieze tijd volgen nog. We zullen hierin onszelf (de TC) voorstellen en wat onze rol is binnen RHC. We gaan het verder hebben over de uitdagingen van een nieuw team,  de seizoensopstart in augustus en natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen. Hopelijk tot de 29e dus!
 
Tenslotte willen we iedereen bedanken die zich afgelopen seizoen op het veld keihard heeft ingezet. Hiermee hebben jullie een hoop kudo’s en karmapunten verdiend, die vast en zeker de komende seizoenen ingewisseld gaan worden. Zo werkt dat natuurlijk ook op een vereniging; vele handen maken licht werk en jullie inzet en positiviteit wordt ontzettend gewaardeerd! Normaal gesproken hadden we natuurlijk de "Vrijwilligersbedankborrel” aan het einde van het seizoen, maar we gaan kijken of we dit in verband met de Coronarichtlijnen nog op een alternatieve manier kunnen invullen.
 
Nogmaals dank en voor vragen over trainingen, trainers of de RHC Speelwijze kunnen jullie ons bereiken op [email protected]

Met sportieve groet,
 
Technische Commissie
Rick, Declan, Gonneke, Geert-Willem, George, Felix en Oscar
 
Bijlage