Van de Voorzitter

25 maart 2021
Beste leden,

We leven op dit moment in een rare tijd. Corona, binnenblijven en geen gezelschap opzoeken heeft ons allen in de greep en dit betekent dat we niet kunnen doen wat ons binnen RHC verbindt; hockeyen.
Het bestuur is hard aan het onderzoeken hoe de rest van het seizoen eruit zal gaan zien volgens de regels opgesteld door de regering. Veel is hierin nog onduidelijk en de lijn van de KNHB is, net zoals bij een hoop andere
sporten, nog niet helemaal bekend. Het bestuur vergadert op dit moment wekelijks om ervoor te zorgen dat we als vereniging sterk en verbonden blijven en deze periode zo goed mogelijk kunnen opvangen. Heb je vragen of wil je ons iets onder de aandacht brengen, stuur ons gerust een mail.

Jullie kunnen erop rekenen dat wij, als bestuur, regelmatig met jullie zullen communiceren zodra wij meer weten en/of besluiten maken. Voor nu betekent dit dat de club in ieder geval dicht blijft tot 6 april. We vragen jullie, en met name de ouders, dan ook om de kinderen niet naar de club te laten gaan om samen te hockeyen. Ook daarvoor zijn we momenteel dicht.

In afwachting van betere tijden kunnen ze thuis natuurlijk altijd meedoen aan de RHC Corona challenges. 
Wij vinden het heel leuk om te zien dat we al een aantal goede inzendingen hebben gekregen.  Je kunt de challenges zien op de Instagram van het RijswijkscheHC account.
Ken jij een leuk hockeytrucje of uitdaging? Stuur het in via Instagram of Facebook en daag je mede-leden uit om in beweging te blijven. Ik ben druk aan denken of ik er 1 kan verzinnen dus hou het account extra goed in de gaten.
Veel plezier, succes en sterkte de aankomende periode. Hopelijk zien we elkaar snel weer op de club.

#RHCoronaDoor #KeepPlaying

--
Remco van Oyen
Voorzitter Rijswijksche HC