Alle velden vanaf 19.00 in gebruik

4 september 2021

Zojuist ontvingen wij het heugelijke nieuws dat ook Veld 1 bespeeld mag gaan worden. Dat betekent dat met ingang van vanavond 4 september 19.00 uur op alle velden getraind kan worden. Het trainingsschema voor 2013-2014 gaat dan in. Alle reserveringen voor KG3 zijn hiermee vervallen. Voor de volledigheid: er is dus vandaag nog geen training voor E en F-jeugd.

Aan de totstandkoming van dit veld is keihard gewerkt door het projectteam van SSRHC. Ik wil dan ook mijn dank betuigen aan Koen Caminada, Paul Voorn en niet in de laatste plaats Frank Gubbens voor hun inzet het afgelopen jaar. Er is enorm veel werk verzet om de mooie velden die nu voor ons klaar liggen te realiseren. We zijn ook dank verschuldigd aan de Gemeente Rijswijk die toch een enorm budget heeft vrijgemaakt voor de vervanging van onze velden.


Zaterdag tijdens de officiële opening kunnen we de betrokkenen persoonlijk feliciteren met het behaalde resultaat.

De velden zijn bijna helemaal gereed. Er moet hier en daar nog hekwerk vervangen gaan worden, waardoor de sponsorborden nog niet kunnen migreren. De videotoren wacht op vergunning van de Gemeente. Planning voor de vergunning is 15 oktober. Ouders met jonge kinderen let op: het dijkje links van veld 1 is verplaatst en daardoor een stuk steiler geworden. De afscheiding is nog niet gereed waardoor kinderen makkelijk aan de achterkant in het water kunnen vallen. Er komt een heg, maar houd tot die tijd uw kinderen goed in de gaten.


Kijk bij binnenkomst ook eens naar het nieuwe meubilair. Dit is door een aantal vrijwilligers zelf gemaakt, maar wat mij betreft perfect gelukt!


We zijn blij met onze nieuwe velden. Het zou natuurlijk mooi zijn als we er voor zorgen, dat ze lang in nieuwstaat blijven. Laten we daar met zijn allen voor zorgen. Natuurlijk ruimt iedereen altijd zijn rommel op die langs de velden of in de dug-out blijft liggen, maar het zou helpen als we elkaar gaan aanspreken – ook tegenstanders – op het netjes houden van de velden.


Belangrijk verschil met de oude velden is het pad dat ertussen is ontstaan. Hierdoor hoeft het publiek niet meer op het veld te komen. We gaan er dus met zijn allen voor zorgen, dat alleen nog spelers, scheidsrechters en teambegeleiding op het veld komen. Ook hiervoor geldt dat we elkaar moeten aanspreken en ook onze tegenstanders.


Ik ben er van overtuigd dat we met onze drie semi-watervelden van een uniek sportcomplex kunnen spreken. Ik ben erg benieuwd naar onze verrichtingen. Ik wens ons heel veel hockeyplezier!


Met sportieve groet,

Geert-Willem van Weert

Voorzitter