Van de Voorzitter

30 oktober 2021
Super Sunday, Xan de Waard, uitverkochte jeugdfeesten en een bijzonder succesvol TD. Wat een goede initiatieven en leuk om te zien dat er inmiddels al zo veel verschillende activiteiten op RHC te zien en te beleven zijn. Hierbij gaan de complimenten naar de sponsorcommissie, dames 1, de evenementencommissie en dames 3 voor het organiseren. Ze hebben de lat hoog gelegd voor de activiteiten die de komende weken op de kalender staan.

Nu de herfstvakantie achter de rug is, staat voor de jeugd alweer het tweede deel van het seizoen voor de deur. Aankomend weekend krijgen de meeste teams nieuwe tegenstanders en wil ik ze nu alvast veel plezier en succes wensen in de nieuwe poules. Trainers, coaches, managers en ouders hebben een belangrijke rol in dat plezier en succes op het veld. We organiseren daar gedurende het seizoen de trainerworkshops, coach- en teammanagersavonden en het inmiddels beruchte RHC Trainerscafé voor. Deze staan komende week ook alweer voor de deur. Dus ben je onderdeel van de begeleiding van een hockeyteam of gewoon een geinteresseerde supporter, zorg dat je er bij bent!

De sportiviteit en respect campagne is ook een groot onderdeel van het plezier en succes dat op het veld beleeft wordt. Dit is een belangrijk stukje bagage dat je als speler (en ouders) meekrijgt bij het meedoen in een teamsport en onderdeel zijn van een vereniging. Dit seizoen hebben we onder andere hiervoor de blauwe kaart geintroduceerd bij de F-jeugd. Dit is zo goed bevallen dat we dit de komende periode nu ook bij de E-jeugd gaan doen. Complimenten aan Loes en de jongste jeugdcommissie voor de organisatie!

We vinden deze initiatieven als bestuur dubbelmooi. Verenigen, ontwikkelen en geborgenheid zijn de kernwaarden waar het bestuur zich keihard voor gaat inzetten de komende seizoenen en deze liggen precies in het verlengde hiervan. We willen graag de verbinding tussen leden versterken door onder andere leuke evenementen en door meer gezelligheid in ons clubhuis te brengen. We stimuleren en prikkelen graag de ontwikkeling van spelers en ouders door als hockeyspeler en vrijwilliger actief te zijn. En we willen graag dat iedereen die een positieve en constructieve bijdrage levert, zich thuis en welkom voelt op onze vereniging.

Wil je het volledige beleidstuk lezen waar we aan hebben gewerkt en de komende seizoenen mee blijven werken? Ga dan achter de inlog naar Documenten onder het kopje ‘Bestuur’.