Jeugdkamp (update 20-5, 21u)

19 mei 2021
Fotos, video's en gevonden voorwerpen.Dat was het dan weer, het pinksterweekend zit erop. De leiders zijn uitgeteld. Naast de verhalen zijn er ook foto's en enkele video's zodat het kamp nog even herbeleefd kan worden.

Klik hier voor het complete fotoalbum.

De leiders willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en hebben ervan genoten!NB. Alle voorwerpen die uit de tenten kwamen, zijn verzameld in het clubhuis. Mocht je nog wat missen is het wellicht daar terechtgekomen.
Korte indruk
(tot zondag 20-5, 11u)
Afgelopen zaterdag is het Jeugdkamp van RHC weer gestart. Om 19.00u waren alle deelnemers aanwezig en werd de start van het kamp ingeluid.
De piratenvlag werd gehesen en de groepjes werden ingedeeld. Nadat de piratenleiders gevonden waren werd nog snel afscheid genomen van de ouders.

Aangezien dit jaar het kamp op het eigen RHC complex gehouden werd, waren er tenten op het grasveld opgezet waar een hele grote berg aan tassen in gestopt werd.
De groepjes gingen hierna op zoek naar een schat, waarbij ze allerlei hindernissen tegenkwamen. Door goed teamwork waren deze echter makkelijk te overwinnen.
Na deze vonst werd de avond met een groot feest afgesloten.De volgende dag stond een bezoekje aan Vlaardingen op het programma. Met drie bussen werd de groep naar de Buitenplaats gebracht.
Hier stond een dag met diverse activiteiten op het programma.

Na terugkomst op het RHC terrein was iedereen moe van deze leuke en mooie dag!
Tijd om lekker te eten en daarna de stukjes voor de bonte avond voor te bereiden.Een groot feest werd het uiteindelijk.
Diverse acts lieten de jury en andere aanwezigen met open mond van verbasing aanschouwen wat er allemaal op het podium gebeurde.
Uiteindelijk mondde dit uit in een waar knalfeest!

De avond was echter niet over met dit feest. Er was namelijk een moord gepleegd, een mooi moment voor de C om uit te zoeken wie dit heeft gedaan en waar.
Terwijl de C naar een oplossing zocht voor dit mystery, waren de E- en D-tjes rijke piraten aan het plunderen van hun dukaten.
Een lange zoektocht naar alle negen de piraten was toch best eng, zo in het donker. Onverwacht dook zo af en toe een tiende piraat op, helaas zonder dukaten.

Na al deze spanning was het dan tijd om te slapen. Het werd dan ook heel snel stil in de tenten.

's ochtends was te merken dat de zoektocht naar de dukaten en moordenaar veel energie heeft gekost.
Met halve ogen gingen de leiders en kids aan tafel.Na het ontbijt was het tijd om de commerciele vaardigheden van de deelnemers te testen.
Pirate Ebay werd opgestart en de kids konden hun MB's ruilen voor waardevolle spullen als Fifa 2014 en diverse CD's en DVD's.
De kids hadden snel door dat de ruilhandelaren wel in waren voor een deal en de handel kwam al snel tot leven.
Om concurrentie voor te blijven werd gesprint tussen de verschillende handelaren.Na al dit rennen en handje-klap met de handelaren, was het tijd om weer even wat te eten en te drinken.
Op naar de middag!Voor meer, kijk in de fotoalbums!