Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Sponsor nieuws
Loten Grote Clubactie te koop 2019
9-10-2019  | 
Zoals ieder jaar heeft RHC ook dit jaar loten voor de Grote Clubactie ingekocht: 800 loten in totaal. De opbrengst is voor onze Rijswijksche Hockeyclub, en dus voor ons allemaal !
In 2017 en 2018 hebben we succesvol ons RHC-watertappunt bij elkaar gespaard. Ons watertapsysteem wordt intensief gebruikt en de feedback van de gebruikers is super!

Ook dit jaar hebben wij wederom een RHC-doel voor onze gezamelijke spaaractie: RHC-tafeltennis!


Onze toekomstige outdoor tafeltennistafel is de inzet voor dit jaar: een ontslannend en competitief spelletje Ping-Pong is een gezelschapssport voor oud en jong; met z’n 2-en, 4-en of desnoods met je hele team; voor of na de hockeywedstrijd !

Om topverkoop van de loten te stimuleren ontvangt het best verkopende hockeyteam een speciale prijs!


Voor diegene die nieuw zijn: waarom doen we mee en hoe gaat deze actie in zijn werk?
Leden van onze vereniging kunnen loten (ver)kopen voor €3,00.  Deze loten worden door de club ingekocht voor €0.60.  Het verschil van €2,40 is dus voor ons = de club = de leden!  Voor mensen die loten kopen zijn er hele mooie prijzen te winnen met als hoofdprijs €100.000 (belastingvrij)!

Hoe gaat het voor onze leden in zijn werk?
Wij kiezen er als vereniging voor om onze (jeugd)leden niet langs de deuren te sturen om loten te verkopen (het mag natuurlijk wel, voor verkoopmateriaal kunnen leden contact opnemen via [email protected]).
Ons idee is dat ieder lid 1 of 2 loten (meer loten mag natuurlijk altijd) verkoopt aan zijn papa, mama, oma, opa, tante, oom, buurman, etc.. 1 lot €3,00 voor 2 loten €6,00.  Zodra jullie definitief weten hoeveel loten je team heeft verkocht en het geld van de leden hebt ontvangen kan je per e-mail ([email protected]) een afspraak maken om het geld te overhandigen en de loten in ontvangst te nemen.

Wij gaan er natuurlijk vanuit dat we met ruim 1077 leden het aantal van 800 verkochte loten moeten gaan halen.  Indien er meer loten nodig zijn kan RHC tot 15 november nog loten bijbestellen.  Om die reden vraag ik jullie vriendelijk doch dringend om zo spoedig mogelijk (maar uiterlijk voor 1 november) een reactie te sturen of jullie met je team meedoen aan de Grote Clubactie.

Op 11 december as. zal de trekking van de Grote Clubactie 2019 plaatsvinden.  Voor een overzicht van de prijzen of meer informatie over de actie kijk op: https://clubactie.nl

Mochten jullie vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande dan kunnen jullie altijd contact opnemen met ondergetekende.

Met sportieve groet,
Susan Jansen-Chew
[email protected]


terug naar vorige scherm