Agenda
27-6  KNHB Basisopleiding: training geven
30-6  C-No-More Toernooi - C-breedteteams
1-7  I-C-Hockey Toernooi - C-lijnteams
3-7  Bestuursvergadering
8-7  Familie-toernooi
12-7  Reservering zomeravondhockey
21-8  Bestuursvergadering
Hele agenda
Sponsor nieuws
Nieuwsafbeelding
Sport2000: nieuwe adidas collectie!
De nieuwe Adidas hockeycollectie voor seizoen 18/19 is nu
Lees meer..
Jambo overhandigt cheque
6-9-2017  | 

De meiden van Jambo Hockey Tanzania van de Rijswijksche Hockey Club hebben een cheque van € 7610,00 overhandigd aan Twende Hockey. Deze stichting zet zich in voor verbeteren van economisch en sociaal welzijn van de jeugd en jong volwassenen in Afrika door middel van de hockeysport en organiseert daarvoor o.a. Field hockey tours (visits) en locale projecten.

In het bijzijn van het voorzitter Tom van Essenberg van RHC nam Nick Isbouts van Twende Hockey de cheque in ontvangst. Hij deed dit met een grote glimlach en gevoel van blijdschap. Want met deze donatie kan Twende de projecten op nieuwe hockeylocaties Arusha en Lindi ondersteunen.

Voorzitter Tom van Essenberg gaf aan heel trots te zijn op de Jambo meiden. "Met hun project hebben zij de afgelopen jaren veel bereikt in Tanzania. Ze hebben dit grotendeels allemaal zelf gedaan. En zijn een inspiratie voor andere clubs die hun voorbeeld hebben gevolgd.”

De overhandiging van de cheque vond plaats tijdens de afsluitende borrel van het driejarige project Jambo Hockey Tanzania. Wat er in die drie jaar allemaal is bereikt kun je lezen in het verslag van Jambo.Bijlage: afsluiting Jambo-min.pdf

terug naar vorige scherm