Agenda
23-11  JB1 team diner
24-11  Workshop 1 toekomst RHC
26-11  Dames 4 team borrel
27-11  Start zaaltrainingen
28-11  Examen C-kaart
28-11  Bestuursvergadering
29-11  Reservering communicatie/webredactie
Hele agenda
Sponsor nieuws
Jambo Hockey Tanzania 

Wat is Jambo Hockey Tanzania?

Een team vanuit MA1 en MA2 van de Rijswijksche Hockey Club (RHC) gaat van 9 juli t/m 16 juli 2017 naar Tanzania. Daar gaan we samen met leeftijdgenoten uit Arusha sporten door hockey clinics op scholen te organiseren. Wij willen vooral meisjes in Tanzania laten zien hoe leuk sporten kan zijn, en hockey natuurlijk in het bijzonder. Jambo Hockey Tanzania zet hockey op de kaart in Tanzania!


Wat is het doel van de reis?

Het doel van onze reis is om leeftijdgenoten in Tanzania kennis te laten maken met de hockeysport. In Tanzania is het voor meisjes helaas niet altijd gebruikelijk om te sporten en wij willen dit graag helpen veranderen. RHC verbindt zich al sinds eind 2014 voor 3 jaar aan het project om een structurele bijdrage te leveren aan de hockeysport in Tanzania. Dit is de vierde reis die vanuit Jambo Hockey Tanzania wordt georganiseerd.


Wie zijn wij?

Ons super enthousiaste team in de leeftijd van 16-18 jaar bestaat uit: Lisa Heskes, Dana van Delden, Sofie Buskens, Sophia van Noort, Noortje Smeets, Femke Hoks, Marjolein Gerritsen, Maura Put, Julia Geleijns , Floor Hulshof, Eva van den Assum, Merel de Vroome, Britt Hilbelink en Nienke Langendam. We worden ondersteund door Iris Kamphuis, Robin Kluyskens en Sabine Wupkes die de vorige keer wel meegingen, maar deze keer niet. Gesprekken met potentiële begeleiders worden nog gevoerd.


Hoe kunt u helpen?

Door het leveren van een sponsorbijdrage, in geld of in natura, helpt u ons het project waar te maken. Door het leveren van hockeymaterialen (sticks, keepersspullen, ballen, bitjes, etc…) in de daarvoor bestemde blauwe containers op RHC.


Heeft u nog vragen of een goed idee?

Meer informatie is te vinden op de site www.jambohockeytanzania.nl. Wij zijn verder te benaderen via mail [email protected],Facebook en Instagram.