Agenda
8-4  Reanimatie/AED training
19-4  TD H2
30-5  Jeugdkamp
20-6  Jongste Jeugd / Slotdag
27-6  I-C-Hockey Toernooi
28-6  Parels en zeesterren toernooi
4-7  C-NO-MORE Toernooi
Hele agenda
Sponsor nieuws
Hockey | Technische Commissie | Speelwijze 
ONZE SPEELWIJZE - We hebben een speelplan voor 3, 6, 8 en 11 tallen, op elk niveau. Dit speelplan is zowel technisch, tactisch als mentaal. Als coach moet je weten wat er van je verwacht wordt, welke doelen je moet bereiken. Immers verzorg jij de 3e (2e bij 3-tal) training van de week.

WERKWIJZE - We delen het seizoen op in perioden. Ter voorbereiding op elke periode organiseren we een workshop gericht op de speelwijze en leerdoelen. Op deze pagina vind je ondersteunende informatie om jouw te ondersteunen in het eigen maken van de speelwijze.

Elke periode (en dus workshop) gaan we dieper in op de speelwijze per categorie. Hierin komen aan de orde: leerdoelen voor coach en trainers, aan te leren technieken, tactieken, opstelling en posities in verschillende aanval en verdediging situaties. Hieronder schematisch de opzet:

HULPMIDDELEN - Op deze pagina vind je alle informatie die je als coach nodig hebt. We geven per onderdeel aan vanaf welke doelgroep deze informatie bestemd is. Coaches hebben leerdoelen vanuit de speelwijze tot hun beschikking via het speelplan en uitgewerkt in de workshops.