Tenue

De kleuren van RHC zijn bordeauxrood en wit. Het tenue bestaat uit een wit shirt met bordeauxrode mouwen met op het voorpand twee bordeauxrode dwarsstrepen een bordeauxrode broek of rok en bordeauxrode kousen met witte boord. 

Het uittenue dient in de eerste plaats te worden afgestemd op de kleur van de thuisspelende tegenstander, maar in principe kan voor RHC het bordeauxrode shirt, bordeauxrode broek/rok en witte kousen als uit-tenue worden gebruikt.


Nieuwe sponsor
Met ingang van seizoen 2021-2022 wordt alle teamkleding van onze vereniging verzorgd door Brabo Hockey

De wedstrijdshirts thuis en uit, shorts & skorts en de hockeykousen worden vanaf volgend seizoen geleverd in onze bekende verenigingskleuren. Daarnaast zijn wij met Brabo in gesprek over een eigen lijn trainingspakken en keepersshirts.

Brabo Hockey is een Nederlands hockeymerk met een rijke historie. Door toepassing van innovatieve technologie en trendy designs heeft Brabo de perfecte producten voor iedere hockeyspeler. Naast kleding voert Brabo uitgebreide series sticks, schoenen en accessoires. Ook voor onze keepers levert Brabo alle benodigde materialen op topniveau. Niet voor niets kiezen veel nationale en internationale topspelers voor Brabo!

Voor alle leden van RHC geldt vanaf volgend seizoen een aantrekkelijke aankoopkorting op het volledige assortiment van Brabo Hockey. Hierover volgt binnenkort meer informatie.