Agenda
11-8  Bestuursvergadering
25-8  Bestuursvergadering
30-8  Trainersworkshop #1
1-9  Coach-& Manageravond #1
3-9  Spelbegeleidersavond
8-9  Bestuursvergadering
8-9  Coachavond #2
Hele agenda
Sponsor nieuws
RHC | Tenue 

Het officieel tenue van de vereniging kent de kleuren bordeauxrood en wit, te weten: wit shirt met bordeauxrode mouwen en met op het voorpand twee bordeauxrode dwarsstrepen, bordeauxrode broek / rok en bordeauxrode kousen met witte boord.

Het uit-tenue dient in de eerste plaats te worden afgestemd op de kleur van de thuisspelende tegenstander, maar in principe kan voor RHC het bordeauxrode shirt, bordeauxrode broek/rok en witte kousen als uit-tenue worden gebruikt.

Richtlijn vanuit het district/ KNHB voor het gebruik van het uit-tenue luidt alsvolgt:
'Spelers zijn verplicht alle officiële competitiewedstrijden in het standaardtenue te spelen. Dit is het basistenue (‘thuistenue’) van de eigen vereniging.

Wanneer het standaardtenue in uitwedstrijden teveel lijkt op het tenue van de thuisspelende vereniging, dan past de bezoekende vereniging zijn/haar tenue (tenminste shirt en kousen) aan. Er wordt dan gebruik gemaakt van het zogeheten reservetenue (‘uittenue’).

Indien een team verplicht met rugnummers speelt, dan dient ook het reservetenue te zijn voorzien van rugnummers.

Er mag dus alleen gebruik worden gemaakt van het reservetenue als spelen in het standaardtenue niet mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat tegenstanders en scheidsrechters weten wat ze kunnen verwachten.'

NB. Trainen en spelen met scheenbeschermers en een gebitsbeschermer (een 'bitje') is verplicht.
Het RHC-tenue is te koop bij: